Resultatet av gårsdagens prøving på kjøkkenet resulterte i dag morges i et deilig Mexikansk brød, som kunne spises bar, et selvkomponert rødbetbrød, som jeg spiste med cashewnøttost til, og tacolefser som faktisk holdt på innholdet.
Meksikansk brød, rødbet brød og tacolefser |
Er veldig fornøyd. Siden vi ikke har kjøkkendør ble det litt bråk inn i stuen. Frode mente det hørtes ut som fòr tørkeren som faren har på gården sin.
Vi ble derfor enig om at det lureste er å sette den på om kvelden, sånn at den kan gå om natten og når vi er på jobb.
Vi ble derfor enig om at det lureste er å sette den på om kvelden, sånn at den kan gå om natten og når vi er på jobb.
Lørdagstaco`en ble i alle fall veldig vellykket med disse lefsene, som lett utklasset hjertesalaten. Som fyll hadde vi guacamole, taco"kjøtt", rå marinerte sopp, spirer, spinat og vegan parmesan.
Rå taco uten karbohydrater |
åååh guri som jeg misunner deg den mattørkeren. jeg lager slikt nå i ovnen... vil haaa!
SvarSlettÅh, så heldig du er :)
SvarSlettHvor kjøpte du dehydrator? Det er sikkert dyrt....
Jeg koser meg med å prøve meg frem. Jeg valgte SanaBona sin, den var dyrere enn Ukjuicers sin, men betaler litt for trygghet og nærhet til forhandler.
SvarSlett