lørdag 16. juli 2011

Høyeste toppen i Trondheim Kommune


Bårdshaug Herregård anbefales for sine deilige senger og gode service
Lørdag våknet vi opp i Orkanger. Vi la oss for så vidt også her, men etter en lang kjøretur fra ytterste Smøla var vi ikke helt "tilstede" da vi ankom. Bårdshaug Herregård er et av de Historiske hotellene, og veldig fint.
Etter 5 netter i campinghytte var det deilig å sove i hotellseng, bade i badekar, og få skikkelig frokost servert.
Turen videre gikk til høyeste toppen i Trondheim Kommune Storheia på 565 moh.Vi kjørte opp i Byåsen og parkerte ved Skistua. Herfra gikk vi ned til høyre for veien, (når du står med nesen dit du kom fra), ned til vannet og rundt vannet på høyre side. 
Da kommer en enkelt og elegant inn på stien/veien mot toppen. Her går det masse folk, så det er bare til å trave i vei. Halvveis ser du et skilt mot Storheia, hvor du tar av. Vi brukte 55 minutter opp og 45 min. ned igjen, i nydelig sol og 17 deilige varmegrader.
Etterpå kjørte vi inn til Solsiden og gikk på Cafè Løkka om jeg hadde fått anbefalt av Silje. Det takker vi for, for her var det skikkelig koselig. Vi bestilte salat, veggiburger og bakt potet, i tillegg til deilig kald drikke. Menyen så ved første øyekast litt ”standard” ut, men der tok vi feil, for maten var knallgod, og noe helt for seg selv.
Så var det bare å hive seg i bilen og tøffe de siste milene til Snåsa, hvor vi skal kose oss i mange dager.
Her må du ta turen om du er i Trondheim

2 kommentarer:

  1. Så koselig , alle disse tre plassene har jeg vært på mange ganger :) bra steder, både spisested, hotel ig topp . Godt nyttår Tine :)

    SvarSlett
  2. Flott reklame for Trondheim, Bymarka og Storheia, Tine - fin blogg-post

    SvarSlett