søndag 27. mars 2011

Kake med mye godt i

Bland det bløte i en bolle:
1,25 dl agave nektar
1,25 dl raps olje
160 g kokt quinoa
2 ss malte linfrø
2 ts vanilje pulver
1 ts eddik
40 g rosiner
40 g mandler hakket
2 store epler raspes
Bland det tørre i en annen bolle:
160 g malte havregryn (Bruk foodprosessoren)
1 ts bakepulver 0,5 ts natron
1 ts malt ingefær
2 ts kanel
1 ts kardemomme
0,5 ts himmalayasalt
24 g hele havregryn
Bland de to bollene sammen. Bre det utover en liten langpanne og stek i 30-40 minutter på 180 grader. Denne er knakande god, og holder seg fersk i mange dager.

3 kommentarer:

  1. SV: ..og gjett om jeg var en av de som sa det ("Man må jo kunne kose seg litt!"). Men problemet var jo at jeg aldri kunne bare kose meg bare "litt". Litt ble ALLTID til mye - og gjorde meg bare tjukkere og trøttere og gretnere.. Og det gøye med de "stygge" kakene er jo at de smaket kjempegodt!!! Så nå kan jeg jo faktisk kose med litt!! (..m sukkerfrie kaker og godteri) - og det blir med det! :)

    SvarSlett
  2. Oioioiii, dette var en blogg jeg ikke har fått med meg. Takk som kommenterte på bloggen min så jeg fikk med meg bloggen din. Skal følge med her. :)

    SvarSlett
  3. Jeg ble forsøkt mobbet på jobb i dag da jeg spiste kake til lunch. Ikke viste de at den var supersunn...
    Kjekt å høre fra deg på min blogg Anette, jeg har fulgt med på din en stund, og koser meg hos deg :)

    SvarSlett