tirsdag 29. mars 2011

Hva skjer i matveien når vi reiser på ferie?

Nedtellingen til Londontur med Culture Club har begynt, og foreberedelsene er inni den harde sluttspurten. Torsdag morgen er vi på vei, og planleggingen av hvordan jeg skal klare å beholde et snev av sunnhet i kostholdet gjennom helgen er i gang. Frokost på torsdag blir medbrakt yoghurt med frø og bær, som jeg pleier å spise. I emballasje som jeg kan kaste etterpå. Får bare håpe jeg får den med meg gjennom security`en. Jeg har pakket en liten matboks med hjemmelagete knekkebrød, til frokostene på Seven Dials (favoritthotellet i London). Siden de bare serverer svart te med sukker og melk, har jeg med en liten boks med grønn te, så får vi se om de sier seg villig til å servere meg varmt vann. En liten boks med assorterte nøtter har jeg alltid i vesken, så den er fylt opp.
London har et fint knippe med vegetarrestauranter (Mildreds, The Gate, Manna, Vita Organic, Food for thought), men jeg tviler på at følget mitt har lyst å bruke tid på å oppsøke disse. Å finne Rawfood, Supermat eller lavkarborestauranter er vel litt for mye å håpe på, men jeg skal ha øynene åpen. Siden jeg og flere av jentene har vært i London mange ganger så er ikke Oxford Street på programmet, men vi skal få med oss Phantom, Blithe og The children`s hour. Kanskje en Jack the Ripper tour lørdagskvelden, og selvfølgelig har vi alle våre favorittbutikker vi må innom (Planet Organic,

2 kommentarer:

  1. Gleder meg til å høre pm turen etterpå - sånn matmessig! :) god tur!

    SvarSlett
  2. Frokosten var egentlig den eneste utfordringen. Første morgenen gikk to av oss til Muffinsky borti gaten og nøt en grov, sunn, deilig muffins. De to andre dagene hadde jeg på forhånd kjøpt meg en yoghurt med frø, som sto til kjøling i vasken. Lunch og middag er aldri noe problem et sted som London, som svømmer over av utvalg, også til oss litt sære. Jeg er fornøyd med meg selv, eneste utskeielsen var en Tiramisu siste kvelden, for da var jeg fremdeles sulten etter å ha skjøvet til side pastaretten jeg fikk.

    SvarSlett