søndag 27. mars 2011

Å gå på besøk til andre sine blogger

Mitt lille bidrag til den store bloggverden er ganske så uproft.Ikke har jeg latt meg lokke av reklame, og den tekniske layouten er heller ikke særlig avansert. Det begynte som en måte for meg å holde styr på fjellturer, hvilke bøker jeg har lest, og litt oppskrifter og sånt. Ganske så personlig egentlig, for jeg tenkte at det ikke er mange som bryr seg. Vi har familie som vi ikke ser så ofte, og jeg regner med at det er kjekt for dem å se litt hva vi holder på med i Bergen. Jeg er opptatt av kosthold og helse og har blogget en del meninger rundt dette. Disse har ført meg videre til andre blogger på nettet, som jeg har stor glede av å besøke. Nå er de linet opp på Favoritter, så en enkel liten titt forteller meg om der er noe nytt. Jeg har masse spennende mennesker rundt meg i hverdagen, men det er ingen som er interessert i helse og kosthold på samme måte som meg. Derfor er det kjekt å få "venner" på nett som har de samme interessene, og som det går an å få nye innspill fra. En blogg jeg har hatt stor glede av er Superlivsstil, Anita er en kunstner på kjøkkenet og kommer stadig med nye oppskrifter på deilige godsaker. Siljesreise, er en annen blogg jeg besøker og blir stadig inspirert til å leve sunnere og mer miljøvennlig. Kjernesunn nordkvinne! er en annen favoritt, og jeg blir alltid like glad når hun kommenterer min blogg. Mjuuugly er bloggen til Anette, hun skriver om mange forskjellige temaer innen kosthold og er en racer på sjokoladegodterier. Den siste bloggen jeg har lagt til Favoritter er Espenrostrup, Espen er lege og forsker og skriver lett forståelig, om temaer som vi kostholdsfreaker er opptatt av. Jeg blir alltid veldig glad når jeg finner mennesker som har skjønt at fett ikke er farlig, og at lavkarbo er veien å gå for bedre helse. Dette bildet digget jeg, og har lånt det fra Espen sin blogg, gleder meg til å bli bedre kjent med ham.

3 kommentarer:

 1. Neimen så koselig!! TAKK for at du nevner meg i innlegget over - og takk for kommentar på innlegget mitt om egg :) Er kjempeglad!for innspill!

  Jeg er SÅ enig med deg - mine venner syns jeg begynner å bli VEL fanatisk når det gjelder kosthold, så DEILIG å finne folk på nettet som er interessert i det samme, og som kan inspirere en videre.

  Ha en fortsatt flott søndag!

  SvarSlett
 2. (det dukket nå opp en link på min blogg (under blogger jeg leser) til "kake med mye godt i" på din blogg, men får bare feilmld når jeg kllikker på den. Regner med det er fordi du fjernet innlegget..? Eller kan det være noe feil et sted tro?)

  SvarSlett
 3. Her er det noe feil ja, plutselig roter bloggen det helt til. Har lagt ut oppskriften, men det ser ikke ut... :(

  SvarSlett