fredag 18. mars 2011

Alternativmesse i Grieghallen

Denne helgen skulle være den store vedhoggsthelgen, men vi våknet til 10 cm ny våt snø, så turen til Sogn sammen med gode venner ble utsatt. På min deilige frifredag ble derfor treningen byttet ut med snømåking, før jeg suste avgårde for å kjøpe Superfoods på Sun Kost Oasen til 20% rabatt. Med meg på lasset hjem igjen hadde jeg en splitta ny Alexander skinnjakke, (den også til 20%). Jeg har fler somre på rad leitet etter "den perfekte" skinnjakken, uten helt å ha klart å falle for en, men nå er den i hus, og våren trenger ikke gjemme seg lenger.
Utsatt vedhoggst betyr også at jeg kommer meg avgårde på den årlige Alternativmessen i Grieghallen. Her er det en haug med parallelle foredrag hver time i tre dager, så det er en masse kjekt å få med seg. En tur rundt for å titte på standsene må jeg også, kanskje Supernature er der? Jeg skal i alle fall hamstre nøtter etc. for de har pleid å ha en stand med et utrolig bra utvalg, til hyggelige priser.
Etterpå: Etter at jeg mente å ha brukt opp all tålmodighet, 25 minutter i kø for å komme inn, gikk det bare oppover.
Første foredrag var kjære kjente Morten Eriksen, han gir av seg selv og er proff til fingerspissene. Vil du sikre deg kvalitet er Morten en bankers.
Andre foredrag var Hope Jensen, som stilte spørsmålet, "Har du funnet ditt autentiske selv?" Veldig morsomt, lærerikt og tankevekkende foredrag. Litt nytt, mye gammelt nytt, men kjekt å få bekreftet at vi er på rett vei med vår måte å leve på.
Tredje foredragsholder var Reidar Risvold fra Haugesund Healing Senter som snakket om hvordan vi overser kroppens signaler om fare, helt til det manifiserer seg som en sykdom.
Til slutt spanderte jeg på meg en guidet meditasjon med Morten Eriksen. Det er alltid godt å få høre hvor vidunderlig vakker, kraftfull og gudommelig en er :)

2 kommentarer:

  1. Til den siste settning: Om vi ikke viste det fra før! :o)

    SvarSlett
  2. Takk! Du vet, en kan høre det ofte nok, men aldri helt vite det :)

    SvarSlett