torsdag 14. januar 2010

Starten på leseåret

Ett nyttårsforsett for 2010 var å ikke komme opp i 115 leste bøker i år. Dette ser ut som jeg har glemt for jeg er på full fart til å fylle opp listen min. For en som ikke ser tv og liker seg hjemme i stuen sin så er det lett for at det blir litt lesing.
Lillian inviterte meg inn i et lite samfunn på nettet som heter bokelskere.no og der var mye inspirasjon å hente. Jeg startet året med Dan Brown`s siste, og den likte jeg veldig godt. Etter det har det blitt et par krim, siste til Åsa Larsson og Camilla Lackberg. Siden jeg skal til London har det blitt repetering av både "Mine gleders by" og "London". Også måtte jeg bare anskaffe meg Nick Hornby`s siste "Juliet, Naked" som jeg koste meg godt med. Litt filosofi har det også blitt med det helt ferske verket "Filosofi for vår tid". Denne tar seg av stoffet på en "lettfattelig" måte, hvis filosofi noen gang kan beskrives som lettfattelig. Mulig dette blir årets første bibliotekbok som må handles inn. I min iver har jeg bestilt noen bøker på biblioteket, og ser at jeg kommer til å få tre stykker til uken. På slutten av forrige år leste jeg Ken Follet`s "I all evighet" og likte den veldig godt, så jeg kjøpte på mandag forløperen til denne "Stormens tid" som jeg så vidt har begynt på.
Nei, no må snøen forsvinne og solen komme igjen så det går ann å komme seg ut på tur om kveldene, dette går ikke. Jeg har et par strikkeprosjekter som kan "forsinke" meg litt, og noen operaer som skal lyttes til, eller kanskje jeg skal begynne å vaske hus og sånt? eh... nei

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar