søndag 17. januar 2010

Langtur i snøføyka på Byfjellene


Snøen laver ned i Bergen igjen, men vi skal opp på Rundemanen og Sandvikspilen for å klippe ToppTrim kortene våre, så vi velger å gå uten ski.
Vi kjører til Eidsvåg og tar bussen derfra, når akkurat ikke 9-banen opp til Fløyen, så det blir til at vi går opp. Da blir det via Fløyvarden og Trimtoppen koden der. Videre gikk turen til Brushytten som ikke var åpen ennå, men vi knipser koden. Veien opp til Rundemanen er åpen igjen, så da blir det strake veien. Litt "mas" å vasse i snø, men vi holder oss stort sett oppå. På toppen blåser det litt, men vi klipper, knipser koden og kommer oss nedigjen.
Da er Brushytten åpen, og Sondre får vaffel mens vi drikker T inne i varmen. Nå er det sluttet å snø, så turen nordover mot Sandvikspilen går fint. Ikke masse folk ennå, men et par skigåere og litt fler uten ski. Trimtoppen skiltet måtte kostes fritt for snø før vi kunne knipse koden. ToppTrim boksen stod ved rasteplassen som i fjor. Turen ned mot Munkebotn gikk som en lek for gutta boys som rente på rompiss, jeg småløp bak og var blitt oppgradert til sekkbærer.
På søndager er det godt å ha bilen i Eidsvåg, for det går ikke mange busser.
Om jeg skal si det selv, så syns jeg guttene mine kledde godt sine nystrikkede luer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar