fredag 15. januar 2010

Gert Nygårdshaug og Fredric Drum

Ikke husker jeg hva som fikk meg til å låne Honningkrukken på biblioteket, men noen pekte meg i den rettningen. Det viste seg å være en spennende bok, og den første i en serie på 10 bøker om gourmeten, vinelskeren og kodeknekkeren Fredric Drum. Jeg googlet litt for å finne liste over Drum bøkene uten hell, så nå har jeg via omveier funnet ut av det, og legger listen her for seinere referanse:
1. Honningkrukken
2. Jegerdukken
3. Dødens codex
4. Det niende prinsipp
5. Cassandras finger
6. Kiste nr. 5
7. Den balsamerte ulven
8. Liljer fra Jerusalem
9. Alle orkaners mor
10. Rødsonen
Jeg kan ikke huske å ha lest annet av Gert Nygårdshaug enn "Fortellernes marked" som jeg var tålelig fornøyd med. Og så har jeg lest "Rødsonen" siste boken i serien om Drum, uten at jeg husker hvordan den var. Skal jeg gjennom alle de andre så er det lenge til jeg kommer til Rødsonen igjen, så det går sikkert bra.

6 kommentarer:

 1. TAKK! Oppdaget akkurat Fredric Drum og liker å lese denne typen bøker i rekkefølge. Oppdaget at det ikke var så lett å finne en oversikt - til jeg fant dette =) Takknemlig!

  SvarSlett
 2. Nemli'- hemli'

  Merkelig at det ikke er laget noen liste, utenom din da, Tine ;) Mrtn

  SvarSlett
 3. Mengele Zoo er helt fantastisk. løp og kjøp!

  SvarSlett
 4. Takk for denne listen. Eg må også anbefale Mengele zoo. Må være tidenes beste bok. Som eg akkurat har oppdaget er den første i en triologi. Oh glede :-D

  SvarSlett
 5. Takk og pris for dette arbeidet.
  Hører Honningkrukken nå og tenkte bestille toern på bib, for å ha den klar, men det var altså umulig å finne noen oversikt over rekkefølgen - noen bør virkelig gå inn og fikse den wiki siden. Takk igjen!

  SvarSlett
 6. Bruk Storytel, har hørt 120 bøker på 1 år
  Alle i Drum serien er der. Man slipper også å sitte med hundrevis ac cd plater

  SvarSlett