lørdag 30. januar 2010

Company og bursdagsfeiring

Sondre sto og trippet da Frode kom fra Oslo fredag ettermiddag, og en halv time senere satt de og vinket i bilen, på vei til Kvamskogen for testing av Sondres nyinnkjøpte slalomutstyr. Dem om det, jeg nøt kvelden med Brick Lane i ørene og strikketøy i fanget. I dag er det lørdag og før jeg gjør meg klar til å reise til byn og møte CC har jeg en fulstendig rolig formiddag. Uvant, men veldig deilig. Kari har bursdag i dag, så da har småtøsene en ypperlig unnskyldning til å ta et glass vin når vi samles.
Company sto på programmet på Småscenen i kveld. Det er en musikal bygget på George Furth`s bok med musikk skrevet av Stephen Sondheim, som har gått på scener verden over. Første gang satt opp i 1970 på Broadway. Den gikk i London fra 1972 til 1995, (rart at jeg ikke har fått den med meg).
Vi møter Bobby som er eneste single i vennegjengen, og siden alderen begynner å krype på dukker det opp spørsmål om meningen med det hele. I tillegg til de gode gamle traverene på DnS er også Karoline Kruger med i oppsettningen.
Kvelden ble startet med en minilynfeiring av Kari på Opera, og jeg tok mitt første lite glass vin på over to måneder, og det smakte himmelsk. Anne Mai måtte holde seg i umiddelbar nærhet av et toalett så femkløveret var ikke fulltallig, men vi får satse på at hun er klar til onsdagens forestilling "Døden".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar