søndag 3. januar 2010

Bedre sent enn aldri: GODT NYTT ÅR!!!

1. ste nyttårsdag pakket vi i bilen og kjørte på Kvamskogen. Vi ble møtt med -1 grad inni hytten og fryste vannrør. Vi har rørvarmer inn til hytten, men når vannet i vannlåsen og tilførselen fra inntaket til kjøkkenet fryser, ja da så. Frode fyrte opp og tok Sondre med på skitur, mens jeg passet varmen og fikk skikk på rørene.
Dette er definitivt en sommerhytte, vi fyrer på spreng og med -20 grader utenfor så skal det mye fyring til for å få +20 inne. Vi prøvde første trekket opp til "Aktiven" men gikk siste biten. Gøy å renne ned igjen, for så å traske over isen tilbake til hytten. Sondre og Frode har hatt seg minst to eller tre skiturer for dagen, mens jeg som ikke er fult så ivrig har påtatt meg å lage litt eksotisk mat (som ikke gikk utover ketosen), og så har Dan Brown`s siste holdt gjort meg litt utilgjengelig for skigåing.
Godt å komme hjem i badekaret, så nå venter vi på Erlend og Silje som vi ikke har sett på lenge. Kvelden kommer til å gå med til å ta ned juletreet, resten av julepynten har på mystisk vis forsvunnet rett før nyttår.
Nyttårsforsetter har vi ikke så mange av. Jeg har nettopp utvidet garderoben min kraftig siden 5 kilo har forduftet den siste måneden. Ellers er et forsett å lese mindre, 115 bøker i fjor er alt for mye. Vi skal få gjort ferdig kommunetoppene i Hordaland, vi har bare de tøffeste igjen, men med litt planlegging skal det gå bra.
Topptrim legger ved nyttår ut 7 nye topper, og på gull var det tre spennende toper jeg ikke hadde hørt om. Gleder meg til å sette i gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar