lørdag 20. juni 2015

Konsert med Di Derre på Alvøen Hovedgård - fantastisk!!

Lars Jones, Magnus Larsen, Espen Stenhammer, Jo Nesbø, Unni Wilhelmsen og Halvor Holter
Alvøen Hovedgård var stappfullt i går kveld da Di Derre var på besøk. Solen greide å presse seg gjennom skydekket, for første gang på lenge, og vi fikk selskap av fem kjente og kjære venner, i tillegg til alle de ukjente. Stemningen var absolutt på topp da Di Derre entret scenen, og derfra gikk det bare oppover.

Jeg var litt redd for at bandet hadde skrevet nye sanger, og at vi ville bli sittende å dingle litt med det ene benet, men her kjørte de på med de gode gamle som publikum ivrig sang med på. En sang fra Karusellmusikk fikk vi, og også en ny en. Avslutningsvis fikk Unni Wilhelmsen dra et solonummer, og etter den obligatoriske applausen avsluttet de med To fulle menn.
Det var lett å se at bandet hadde det kjempegøy på scenen og vi som satt helt fremme lot oss rive med av humoren, latteren og alle sprellene fra scenen.
På et tidspunkt la de seg ned på scenen mens alle fire fortsatt spilte på instrumentene sine, uten å misse en akkord.

4 kommentarer:

 1. Di Derre er eit herlig band med herlig musikk! Nå må eg bestille billetter til konserten i Sandnes i november :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det må du gjøre, de er helt konge!!

   Slett
 2. Ingenting er som en heidundrende konsert! Her i Brønnøysund venter vi bare på Rootsfestivalen som er midt i juli. Det er årets happening for alle brønnøyværinger. I år spiller blant annet CC Cowboys :) Norsk på norsk er best :)

  SvarSlett
 3. Di Derre er et flott band som jeg har likt i mange år. Nesten slik at jeg misunner deg! Men for all del, sikkert kjempekoselig! Kom nettopp inn døra etter lang reise med hurtigbåt fra Trondheim, så nå spiller jeg Elvis mens jeg lager meg en matbit!

  SvarSlett