lørdag 7. september 2013

Bergen matfest og Bergen Ølfestival

Temmelig folksomt langs Bryggen i dag
Bergen tørket opp etter skybruddet i går, og vi kunne fjonge oss litt før vi reiste til by`n for å "fingå" litt. Vi var ikke de eneste som ville dette i dag, for det var rene 17 mai på bryggen. Like mye folk og like bra stemning, som på nasjonaldagen.
Hildegunn og jeg startet med å toge gjennom Bergen matfestival som strakte seg over hele Bryggen, og vi smakte og handlet krydder, chutny og annet godt. Vi skulle til å kjøpe oss hver vår nystekte lapp som duftet himmelsk, men jeg mistet fort lysten da jeg ble gjort oppmerksom på at de smurte takken med en fleskesvor.
Turen videre gikk til Bergen Ølfestival hvor vi for en hundrelapp fikk kjøpe et glass og tre bonger. Deretter kunne vi gå rundt å velge hva vi ville smake på, av det ufattelige utvalget av ølsorter som ble tilbudt på festivalen. Vi satte oss ned, og fikk med oss et flott foredrag ledet av Hanne Frosta, hvor vi også fikk smaksprøver på plommer i øl, og sjokolademose med øl og brød med øl.  Fikk absolutt noen gode ideer med hjem.
Morsomt, interessant og smakfullt foredrag om øl i mat, og til mat

Masse fornøyde mennesker på ølfestival i dag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar