lørdag 13. mars 2010

Sett av noen timer lørdag 20 mars

og lær noe nytt - og veldig nyttig for helsen din! Bergen får besøk av mikrobiologen og ernæringsspesialisten Dr. Robert O. Young, du vet han med syre/base balansen. Her er noe av det han lover deg når du har fått kroppen din i balanse:
- Få mer energi i hverdagen
- Forebygg sykdom
- Bli kvitt lidelser og plager
- Stabiliser vekten din naturlig
- Bli kvitt allergier
- Unngå følelsesmessige svingninger
- Få et optimalt liv med topp helse og overflod av energi hver dag
- Lev lenger

Tidlig forskning på sykdom ble gjort blandt annet av to kjente mikrobejegere Antonie Bèshamp og Louis Pasteur. De hadde hver sin oppfattning av bakterier. Bèshamp mente at miljøet i kroppen forårsaket bakterienes skadevirkninger. Pasteur så kun på bakterier og satset alt på å utrydde dem for å kurere en sykdom. Pasteur sin bakterieteori "vant" og følgelig er medisinsk behandling i dag, brannslukning og en kamp mot isolerte symptomer. På sitt dødsleie skal dog Pasteur ha uttalt: "Bèshamp hadde rett, bakterien er ingenting, miljøet er alt".
Spiser du for mye syreholdig mat vil syre hope seg opp som avfallstoffer i kroppen, som den får mer og mer problemer med å kvitte seg med. Du vil oppleve det som stivhet i leddene og difuse "vonter" som du tenker følger med det å bli eldre.
Får vi ikke en fatal sykdom så lever vi mest sansynlig til vi er godt inn i 90 års alderen, men det er ikke nok å være i live, er det? Jeg gidder ikke bli 90 hvis jeg ikke kan klare meg selv, og helst ha helse til å fortsatt gå i fjellet. Det er ikke så viktig for meg å bli eldgammel, men å virkelig leve helt til jeg dør.
Jeg har sett på sidene til Robert O. Young og Kevin Frøystad men får ikke så mye ut av dem. Boken til Young "PH Mirakelet" anbefales derimot på det varmeste! (Så i dag at den er kommet ut i pocket til kr. 149,-)
Foredraget til Young er på SAS hotellet på Bryggen lørdag 20 mars kl. 14:00, billetten (kr. 100,-) kjøpes i døren.
Foredraget var veldig interessant. Ansvarlig for produktene de selger i kjølvannet av informasjonen de gir oss startet det hele med en presentasjon av produktene, og det kunne vi spart oss for. Ellers snakket Young en lett forståelig engelsk selv om mange fagutrykk muligens gikk noen hus forbi. Jeg holder fremdeles en finger på boken som gir bedre inntrykk enn både nettside og foredrag. Les den, og lær mye om aldring og det å beholde god helse inn i alderdommen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar