lørdag 20. mars 2010

De verste bøkene vi har lest

En Bokelskervenn Elin Bekkebråten, har utfordret sine lese-venner til å skrive et blogginnlegg hvor vi lister opp de 5 verste bøkene vi har lest. Jeg leser mye, og siden jeg ofte lar meg forføre av andres anbefalinger, viser det seg at vi mennesker har fryktelig forskjellige preferanser for god literatur. Jeg vet av erfaring at de bøkene jeg tar med her, er bøker som andre har som favoritter, men det får stå sin prøve. De to bøkene jeg har avbrutt er med først, og så tre bøker jeg har klassifisert under "spar deg" kategorien.
Rust av Pedro Camona-Alvarez
Grøftetildragelsesmysteriet - Thure Erik Lund
Kjersti A. Skomsvold - Jo fortere jeg går...
Hanne Ørstavik - 48 rue Defacqz
Per Olov Enquist - Styrtet engel

5 kommentarer:

 1. Pst: Du bommet litt på navnet mitt. ;-)

  Jeg har faktisk ikke lest noen av bøkene du nevner. Dette blir veldig gøy!

  SvarSlett
 2. Beklager, navnet er fixet. Vokt deg vel for disse bøkene, men det skal være sagt, jeg har sett folk som har et par av dem som favoritter.

  SvarSlett
 3. Jeg hørte Kjersti Annesdatter Skomsvold leste litt fra boken sin på Det litterære kvarter i februar, og ble umiddelbart forelsket. Jeg har enda ikke lest boken, for den var utsolgt da bibliotekaren på skolen ville kjøpe den. Jeg kommer til å være førstemann som leser den når den kommer i hus, dog. Jeg håper selvsagt jeg liker den like godt som jeg tror jeg skal!

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å høre hva dere syns, siden jeg ikke kunne like den. Skal selv begynne på en bok i morgen som har fått dårlig kritikk. Får gå inn for det med liv og lyst :)

  SvarSlett
 5. Altså, Bekkebråten er mellomnavnet mitt, Sjølie er etternavnet. ;-)

  SvarSlett