som anbefales dyppet i en deilig rødvin. Jeg ble litt satt ut av ideen på å dyppe kjeks i rødvin, men prøv det. Det er kjempe godt!
Slik går man fram:
100 g smør røres hvitt med
1,5 dl sukker og
2 ts vaniljesukker Tilsett
1 egg Vend i
100 g grovhakkede mandler
50 g grovhakkede pistasjnøtter og
1 ss revet appelsinskall Bland
3,5 dl hvetemel og
1 ts bakepulver og arbeid deigen ferdig.
Del deigen i fire like store biter og trill ut
pølser som er like lange som stekebrettet
Trykk dem litt flate.
Stek på 200 grader i 15 min.
Avkjøl litt på platen i 2 minutter
Skjær lengdene på skrå til små kaker og legg
dem med snittflaten opp. Sett dem tilbake i
ovnen på 50 grader og la dem ”tørke” til de
er helt tørr og sprø, ca 30 min.
Oppbevares i tett boks.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar