fredag 12. mars 2010

Raga Rockers spiller på Verftet i kveld

I kveld har vi parkert Sondre hos mormor og morfar, for Frode og jeg skal lufte rockefoten. Da Sondre var 2-3 år hatet han å kjøre bil, og begynte å mase med en gang vi hadde startet kjøreturen. Det eneste som fikk ham til å sitte "stille" var om vi spilte Raga Rockers på full guffe. Liten som han var misforsto han ofte teksten, noe vi voksne syntes var veldig morsomt. "Forbudte følelser" ble for eksempel "rappe pølser". Litt morsomt når en liten tass sitter å synger at det "er deilig å ha noen å hate".
Jeg har aldri vært på konsert med dem, så dette skal bli artig.
Raga Rockers har røtter fra Oslo og ble stiftet i 1982. De har gitt ut 15 plater alt i alt, og har holdt koken hele tiden. Den ferskeste "Skit happens" kom ut 1 mars, og vi har nå kost oss med den i noen uker.
Det var full trøkk fra scenen, vi rocket med og nøt trengselen. De på scenen kunne vært litt mer "med" - begynner vel å bli gammel og laidback etter hvert. De kjørte gjennom programmet sitt, uten spesielt mye kontakt med publikum og overhørte "requests" som ble ropt fra salen. På slutten kom de inn igjen etter litt klapping, spilte tre sanger før de brått forsvant og lyset kom på. Jeg, som ikke så scenen så godt ble litt tatt på sengen av den brå slutten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar