torsdag 21. mai 2009

Natt jazz - Bajazz

Deilig med fri på en torsdag, og siden vi skal jobbe i morgen blir det en hjemme fri dag. Vi har vært på Bajazz før og det var kjempegøy, så vi prøvde oss i år også. Dette skriver de om dagens Bajazz: TUUUT (N) Øyvind Skarbø – trommer, Stian Omenås – trompet, piano m.m., Richard Nygård – tegning Lyd og mat i skjønn foreining!
Musikarane Øyvind og Stian har vakse opp på stader som vert forbunde med ulik type mat; Øyvind med Grandiosa, og Stian med jordbær. I denne konserten vil historia om smaken av diverse mat settast opp mot smaken av ny, moderne og spontan musikk. Medan Øyvind og Stian spelar vil kunstnaren Richard Nygård illustrera musikkopplevingar på eit stort lerret bak på scenen. For born og vaksne med, her vert det både musikk-, humor- og ernæringslære.
Vel, så mye ernæringslære ble det ikke, og ikke så mye jazz heller, men gutta på scenen var morsom og vi koste oss. Spesielt trompetsoloen som fikk et jordbær til å vokse var fasinerende. Og så laget Øyvind pizza i trommen sin, tømte oppi mel og vann og tomatsaus og ost til akompagnement av måpende barn. Litt mer musikk så hadde det vært fulkomment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar