mandag 4. mai 2009

Mandag - beste dagen i uken!


Etter at Morten Eriksen har startet med nett-meditasjon om mandagskveldene, har dette blitt en dag å se frem til. Jeg har lyttet til Morten sine tanker flere ganger både på Alternativmessen og ved Deeksha kvelder. Nå har han utvidet tilbudet sitt, og har fått en tilhengerskare som nærmer seg 1000 med-mediterende hver mandag. Dette er fra introen til Morten sin side, som inneholder masse godt lesestoff, i tillegg til oversikt over kurs og annet han holder.
Er du glad i deg selv? Er du i harmoni med ditt indre?
Mange mennesker rekker ikke å spørre seg disse spørsmålene i hverdagen.
Vi streber slik etter å strekke til, at vi mister oss selv på veien.
Har du lurt på hvor gleden ble av? Inspirasjonen?
Den er der den alltid har vært. Inne i deg! Men det er lenge siden du lyttet til ditt indre.Og enda lengre siden du levde etter det.
Ikke glem hvem som er den viktigste kilden til din lykke. Deg selv! Men du er også den viktigste kilden til ulykke. Noe svært mange opplever. De fleste lever nemlig ikke livet sitt. De eksisterer bare.
Vi er så fargelagt av mønstre og begrensede holdninger at vi ikke vet hvem vi er lenger.Vi prøver å være noe som andre kan godta, og inntar et rollespill / drama.Og vi vet ikke at vi gjør det....
Kanskje tiden er inne til å se hvor strålende vakker du er. Ta av deg "maskene" dine. La andre få se hvem du er, bak fasadene.
Først da vil du oppleve virkelig glede, indre ro og harmoni.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar