onsdag 6. mai 2009

Beste dagen i året!

Jeg får alltid høre at jeg må ha vært snill jente for det er så fint vær på bursdagen min. Det kan vi ikke si i år, siden det er 5 grader og regnbyger... Flagget gikk til topps, og sengen ble fylt med gaver. Frode hadde fått tak i akkurat den markadressen jeg ønsket meg, og Sondre var vel lei av å høre mine smertehyl ned fra høye fjell, for han hadde kjøpt vandrestaver til meg. Susanne kom med en nydelig te, og løfte om frokost/lunch i London på selvvalgt tidspunkt og sted, (hun vet at jeg liker å gå ut kl. 7). Mamma og pappa hadde gitt meg penger før de dro til Sverige og for dem har jeg kjøpt nye fjelljoggere, som allerede er prøvd opp mot Rispingen. Tordis og Kjell har spandert ny kjole på meg, som jeg går med i dag, og jeg føler meg riktig så bursdagsfin. Bente og Leif hadde ikke glemt meg i år heller, for i går hang det en flott bukett med roser på døren fra dem.
Besøk blir det ikke før på søndag når Frode har bursdag, da henter vi farmor og håper at Trude og co har tid å komme å spise kake.
Litt kos blir det alikavel. Veggiburgerene er steikt og ligger å venter, og Susanne og Sondre skal lage Brownies mens jeg besøker farmor i ettermiddag. Min venn på biblioteket gratulerte meg med dagen da jeg var innom å hentet Victoria Vislops nyeste "Hjemkomsten". (Lesesirkelen får vente...) Hvis roen virkelig har senket seg i kveld, får jeg kanskje med meg Morten Eriksen sin ekstrameditasjon kl. 21:00, hvis ikke boken er alt for fenglsende...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar