onsdag 30. april 2014

Oppsummering for april

April er påskemåneden, med mye fri og mye lesetid. Jeg har gjort andre ting og, jeg lover, men jeg ser at jeg har kommet meg gjennom en liten haug med bøker allikevel. Litt varierende hva jeg har syntes, med tre 3`ere og tre 6`ere.
Fire av bøkene kvalifiserer til Bokbloggerprisen, og det er jeg fornøyd med. Det har blitt mye krim, og lite både nynorsk, noveller og engelsk  - skjerpings!

9 kommentarer:

 1. Har ikke lest noen av bøkene, men holder på med Mapuche da. Jeg er bare ikke ferdig ennå:) Du har lest mye som vanlig, ser jeg. Skal prøve å få til en oppsumering jeg også i løpet av morgendagen. Anbefaling/oppsummering er jo bare en hyggelig tradisjon selv om jeg nok en gang ikke har lest så mange bøker som jeg har hatt som mål. Jaja. Det er alltids en neste måned:)

  Ha en fin 1. mai:)

  SvarSlett
 2. Ingen slår deg i antall leste bøker Tine.:) Jeg har lest Wassmos bøker, Mapuche, Hvorfor hopper jeg- og har Eldorado og Intet nytt fra Vestfronten , på vent . Og jeg tenker å lese Den 13.disippel, samt noe av Kazinski. (har den føste av dem liggende , tror jeg)- og ja også Akademimordene , en dag..og Krigseilerne.. Ha en fin helg.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er heldigvis ingen konkurranse :) Jeg har fremdeles ambisjoner om å lese mindre, men selvkontroll er ikke min sterke side.

   Slett
 3. WOW, for en liste!! Jeg tror jammen du har lest flere bøker i april enn jeg har gjort hele året, he he ;) Mange godbiter her, ser det ut som - jeg har faktisk ikke lest noen av dem...enda :) Ønsker deg en flott første mai, klem fra Anette :)

  SvarSlett
 4. Tror ikke det er mange som slår deg i antall bøker, men så herlig det må være å få lest så mye også, tenker jeg. Har lest 4 av "dine", og noen er på vent mens noen står høyt på ønskelisten :-) Ønsker deg en fin 1.mai, Tine:-)

  SvarSlett
 5. 18 bøker det er imponerende!! Har ikke lest noen av disse, så får gå nøye gjennom lista å se om det er noen jeg burde notere meg. Ha en fin 1. mai :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den siste 6`eren jeg ga var en nydelig roman som var rask å komme gjennom, den anbefaler jeg sterkt.

   Slett
 6. Din maskin! Jeg er vilt imponert over lesekapasiteten din. Skal sjekke ut Eldorado. Ser du likte Et helt halvt år, den rørte meg også.

  SvarSlett
 7. Kun 'Søvnen og døden' eg har lest av desse, faktisk. 'Et helt halvt år' har eg lånt av ein kollega og den ligg på vent på nattbordet - den skal vera bra, har eg høyrt og lest..men eg er litt skeptisk, eg likar jo ikkje at bøker er (for) sentimentale..
  'Den 13. disippel' skal òg lesast i nær framtid, - og eg gledar meg til 'Dukkene'..!
  'Mapuche' virkar også som ei bok i "mi gate"?

  SvarSlett