mandag 21. april 2014

Søndagstur på en mandag - siste dag av Turlagets påskejakt

Påsken nærmer seg slutten, og Turlagets påskejakt er inne i sin siste dag. Vi valgte oss Løvstakken, siden alle tre hadde andre ting på planen i formiddag. Derfor var vi også tidlig ute, med målgang på toppen kl. 09:15. Stien opp fra Gyldenpris og forbi "Skillingsbollen" har vært et vakkert syn, men nå ser det ikke ut her. Tømmerhogst og laging av turvei, har satt sine merker i naturen. Forhåpentligvis blir det bra når det er ferdig, og kanskje de tenker på oss turgåere når de legger til rette for sti igjen.
Vi voksne tok en pust i bakken, mens Sondre sporte opp koden. Den skulle henge på en hyttevegg, men på Løvstakken er det flere å velge mellom. Bildet røper nok huset, men koden røper vi aldri.

Resten av denne siste dagen i påskeferien tilbringer vi hver for oss. Jeg på terrassen iherdig opptatt med å forbedre brunfargen, Sondre skal både på trening og på kamp, mens Frode stakk på Gullfjellet. Håper alle har hatt en perfekt påske :)

Sondre har sikret seg sin femte kode i påskejakten
Snauhogst og anleggsarbeid preget naturen
JA, det er vår!

4 kommentarer:

 1. Det holder jeg med deg i, de som vil ha kodene får nå ta turen selv:-) Høres ut som dere har hatt en fin dag og en fin påske!:-) Været har vært nydelig i dag og jeg har vært litt ute i solen i dag jeg også. Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Er spent på hvor mange som besøker turlaget med koder for å kreve premien sin. Føler at det var bare vi som drev med dette i påsken. Det er deilig å sitte ute når det er sånt vær, måtte det vare :)

   Slett
  2. Ja, blir spennende å høre hva premien er, eller vet du det kanskje?

   Slett
  3. Det er en t-skjorte fra barnas turlag, så det kan godt være at det blir litt for barnslig for min unge håpefulle.

   Slett