søndag 8. april 2012

Våryr og klar til dyst - nå skal det trenes ! ! !

Bevis: Jeg har gått på ski....
Etter en vidunderlig uke i Nord Trøndelag med snø, snø, snø, var det vidunderlig deilig å lande i Bergen hvor alt var grønt og fint. Det har ikke regnet siden vi landet, men det kommer nok. Jeg har bestemt meg for nytt mantra for de første ukene: "Det kunne vært snø..."
I matveien har jeg skeiet ut, så nå er magen oppblåst som en ballong, leddene verker og huden klør. Nå når jeg er hjemme igjen er det lett å komme inn i ny trend, bare jeg kommer over de første par dagene med søtsug.
Fokus utover våren kommer til å være på trening. Jeg skal lese minst mulig og har totalforbud mot å sette meg ned med håndarbeide. Nå er det rett i treningstøyet så snart jeg kommer hjem fra jobb.

5 kommentarer:

 1. Godt å høre at det ikke bare jeg som har skeiet ut... Men det gjør ikke noe så lenge vi får hentet oss inn igjen! Lykke til til oss begge to..!

  Det blir ikke rett i treningstøyet når jeg kommer hjem fra jobb. Med to små er det litt tricky. Men vi har lyst å ta dem på en gåtur etter middag. Og så kan vi heller trene hver for oss etter at barna er i seng..

  (Her har det foresten vært snø???!!! Midt på det blide sørland.. Hm.. Men bare 0,5 cm, som lå til neste dag..)

  SvarSlett
  Svar
  1. Med småbarn i huset blir hverdagen annerledes enn når en har en sjølgående 10 åring. Nyt tiden, plutselig er de store.

   Slett
 2. Heldiggriser! Det har ikke vært noe snø der jeg har vært i Påsken, så får veldig lyst å stå på ski når jeg ser bilder av det hvite kalde : ) Ser i allefall ut som om dere koser dere masse!

  SvarSlett
 3. Heisann.

  Driver i disse dager å lager en bok om Mariusgenseren og vi er på jakt etter gamle og nye bilder av forskjellige ting strikket med det originale Marius mønsteret. Vi samler inn bildene og de beste får bli med i boka. Nye kreasjoner med det tradisjonelle mønsteret er også veldig interresant. Så om du har noen lure ideer på lur☺ Bli gjerne med om du har noe du tror vil egne seg :) Gå inn på denne siden: http://www.facebook.com/www.marius.no

  Ha en fortsatt fin dag :)

  SvarSlett