lørdag 21. april 2012

Familiekonsert i Grieghallen med Bergen Filharmoniske Orkester

I dag er det fjære og siste konsert på "klippekortet" vi kjøpte i høst.
BFO forteller om dagens forestilling: Tims musikkfabrikk denne gangen finnes det for det første et fulltallig symfoniorkester og en rekke skoleelever som har øvd og forberedt seg på å spille sammen med orkesteret. I fabrikken er det både store og små troll. I musikken møter vi både Dovregubben, trollmenn fra Harry Potter og prinsessen som kommer ridende på bjørnen. Sammen med programleder Tim Steiner får du en unik anledning til å opptre med Bergen Filharmoniske Orkester mens du sitter trygt og godt i stolen din. Dirigent er Halldis Rønning.
Etterpå:
Tim hadde et fantastisk verktøy til å lage musikk med, i fabrikken sin, nemlig hele Bergen Filharmoniske Orkester. Han spilte ingenting selv, men tok oss med på trolljakt. Vi fikk høre musikk av Grieg, Strauss, Knut Vaage og helt til slutt Hedwigs tema fra Harry Potter av John Williams. Publikum var med, og vi var stadig vekk på beina for å delta i produksjonen.
Med seg på scenen kom Kronstad skole som spilte "Skogens trollmarsj" og etterpå var det Kringlebotn skole som fremførte sitt eget stykke "Trolldrun".
Engelske Tim Steiner tok oss gjennom de 13 stykkene vi fikk høre i dag
Kronstad skole hadde øvd en hel uke på "Skogens trollmarsj"
Kringlebotn skole fremførte sitt eget stykke
Det er fantastisk hva BFO får til sammen med alle barna. Dirigent Halldis Rønning var utrolig avslappet, selv med vimsete Tim på scenen. Jeg for min del foretrekker en forestilling for barn, ikke av og med barn, så jeg håper neste sesongs repertoar innfrir på dette. 
Vi bestiller i alle fall nye seter. Første konsert i neste sesong er lørdag 29 september, så det er bare å få seg en billett. Til disse fire familiekonsertene til BFO kan man kjøpe alle i en pakke til redusert pris, da får du et kort, og du har den samme plassen ved alle fire anledningene.
Er det noen som vil sitte med Sondre og meg, kan vi kjøpe billetter sammen, bare gi en lyd! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar