onsdag 7. april 2010

Tur til Midtøsten venter i februar

Teatergjengen sparer i felleskap til å reise på tur, og neste bestemmelsessted blir meget spennende. Det er en kjempe mulighet å få være med Kari, som har vært der før, og er utrolig kunnskapsrik om området. Jeg for min del har vel unngått å sette meg inn i kulturen og problemene der, og har alltid pr. deff. avskrevet den delen av verden som en krigssone. Nå er tiden kommet for å hive eventuelle fordommer over bord, og lære arabere, jøder og kristne, landene og kulturen (for ikke å snakke om maten) bedre å kjenne.
Som vanlig vil jeg ikke ha noe halvgjort, og går i tiden frem til turen, inn for det med liv å lyst å lese meg mest mulig opp. Her er noen steder som må sjekkes ut nøye:
Golan høyden, Quneitra og Ain Ateene, Bosra, Nabak/Deir Mar Mousa Monastery, Palmyra og Krak De Chevaliers, Baalbek, Bosra, Jarash, Um Qais, Dead Sea og Petra.
Det eneste vi har blitt enige om foreløpig er måned og Damaskus, med evt. retur fra Amman eller Jerusalem. Dette blir spennende!!! Lesetips mottas med takk....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar