onsdag 28. april 2010

Melody Gardot i Grieghallen i kveld

Da vi så henne på Skavland i høst ble vi betatt av den vakre damen med den vakre stemmen, så Frode heiv seg på telefonen og kjøpte billetter da vi hørte at hun skulle besøke Bergen til våren. Nå er våren her, og kvelden for konsert med fløtemusikk er kommet. Vi gleder oss!
Da teatergjengen hørte at jeg skulle på fløtepuskonsert ble de elleville av misunnelse, og kjøpte billetter de også, så nå skal Frode og jeg sitte på rad 5, mens jentene skal sitte lenger bak og kaste twistpapir på oss.
Men nå, avgårde til Zupperia for vorspiel med jentene, mens Frode (sjåføren som skal få oss alle tilbake til våre respektive hjem) kommer senere.
Det ble litt av en konsert. Vi fikk mer enn vi håpet på, da hun hadde med seg en kompiss på klassisk gitar til å varme oss opp. Han var flink han, men vi var utålmodig etter Melody. Litt tekniske "problemer" gjorde at konserten ikke ble optimal. Lang pause mellom gitarmannen og "the real thing". Vi satt på rad 5, det er den raden med god plass til beina hvor folk går inn. Det ble mye trakk, og en haug med journalister valset mye rundt. Noen svære lyskastere lyste oss midt i flaisen, så jeg måtte lukke øynene for å slippe lyset innimellom, og da var Ole Lukkeøye rett rundt hjørnet. Dørene nede var det ikke lov å gå ut av, så doturen jeg satt å tenkte på ble utsatt litt lenge, sånn at jeg på slutten var mer opptatt av å komme meg på do uten kø, enn konserten. Melody Gardot leverte i allefall varene fra scenen. Musikken var litt mer jazzete enn jeg hadde trodd, men hun og de 4-5 musikerene hun hadde med seg var briliante.

2 kommentarer:

  1. Det var en fantastisk konsert, indeed. Tror jeg satt et par plasser bortom deg, satt også på rad 5 =)

    SvarSlett
  2. Og jeg som ikke så kjente i Grieghallen i går. Hvem er du forresten?

    SvarSlett