torsdag 28. desember 2017

Naturen lager hvite kunstverk på byfjellene i Bergen

Det ble mye litteratur og lite både av tur og kultur på bloggen i desember. Siden Bergen viste seg fra sin aller mest jomfruelige side i dag, vil jeg dokumentere dette med noen bilder.


Turen vår gikk opp fra Eidsvåg til Munkebotn. Herfra gikk vi opp til Stoltzen og videre innover Skiveien. Vi gikk fra svart asfalt, til litt islagt grus, og da vi var på høyde med Stoltzen lå det 40 cm. snø. Innover Skiveien gikk vi i et tråkk som var kantet med høye "brøytekanter", men det var tettpakket og lett å gå. Heldigvis var vi tidlig ute og møtte lite folk, for det var litt av et samarbeid med de som ville forbi eller kom i mot oss, i det trange sporet. Vi ga oss ikke før vi var på toppen av den lange, rette veien mot Rundemanen, men siden kaffekokeren slo seg vrang, var vi rask med å gå ned igjen.
Det er lenge siden jeg har trent, så 20 000 skritt i en jafs kjentes godt på kroppen, dette blir nok et av nyttårsforsettene mine for året som kommer.


Sjekk ut grantreet som har kledd seg ut som bryllupskake!

Nå er det bare tre dager igjen av 2017, tre fridager uten forpliktelser, som kan brukes akkurat det som faller meg inn. Håper du også har en fin avslutning på det gamle året.

2 kommentarer:

  1. Nydelige bilder :-) Høres ut som en fin tur. Vi får krysse fingrene for at det blir fine dager fremover også. Ha en fortsatt fin romjul, Tine :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja sant, uvant med fint vær i denne byen vår. Håper du koser deg i romjulen du også :) Jeg har også Penelope er syk liggende, er spent på hva du synes :)

      Slett