lørdag 13. mai 2017

Løvstakken Opp 2017

Løvstakken Opp er et motbakkeløp som ble arrangert for første gang i 2012. Løpet har 400 høydemeter og går over 2,1 km. BFG Bergen Løpeklubb står som arrangør av løpet, og svært mange frivillige legger til rette for arrangementet. Løpet er lagt opp for både konkurransedeltakere og mosjonister, og er en folkefest uten like, i et av Bergens 7 fjell.


Da det første løpet ble arrangert i 2012 var det regn som preget opplevelsen. I 2013 var værgudene på vår side, og serverte 26 varme grader i bakken. I dag var det halvkaldt, med stålgrå himmel, men heldigvis vindstille og tørt både på bakken og i luften.
I dag stilte Frode og Øivind til start, mens Hege og jeg tok med oss kamera og sitteunderlag for å være i bakken når våre menn, og alle de andre føk forbi.


Deltakerantallet har økt sakte men sikkert for hvert år, fra 260 det første året til ny rekord i år med over 1400 deltakere. 300 av disse stiller i konkurranseklassen, mens resten er "turgåere" som er med på gøyen. I startområdet var det hoppeslott, "levende" bamser, ballonger og full musikk, så stemningen var god. Merkingen var glimrende utført, ingen trengte å lure på hvor de skulle gå, og turgåere ble anmodet om å holde seg på utsiden av merkingen etter konkurranseklassen hadde startet, noe som er flott for løpere på vei opp.


Vi hoppet og spratt sammen på vei ned, stemningen var god og alle gledet seg til neste gang. 

Søker du på Løvstakken Opp på bloggen min (oppe i venstre hjørnet) kan du se masse fine bilder fra fjellet og tidligere løp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar