tirsdag 28. juli 2015

Street Art i Bergen - turist i egen by

De som kjenner meg vet at jeg er temmelig hekta på gatekunst. Ikke rart jeg fikk pustebesvær når jeg så at et knippe kunstnere ikke har lagt på latsiden i sommer, men samarbeidet om denne flotte veggen i Steinkjellergaten.

Mange forskjellige stiler er satt sammen til en flott helhet

Jeg forelsket meg i den lille musikeren

Som du ser består kunstverkene av både stensiler og fargerike malerier. Mens jeg sto og nøt denne veggen, gikk det masse turister forbi, håper også at bergenserne finner veien så de får tatt en titt på denne flotte utsmykningen. Håper Bergen Kommune har lønnet dem for strevet :)

Barndom i Bergen
Hvem er disse tre som er ute og kjører kassabil?

Kunstnerne som har utfoldet seg 

6 kommentarer:

 1. Flotte bilder som jeg kunne tenke meg å lese "live" dette er sikkert litt flaut å spørre om siden jeg har bodd i Bergne i hele mitt liv- men hvor er Steinkjellergaten?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, disse må du ta turen å se på, de var utrolig fine, spesielt den lille gutten med trekkspillet som synger av full hals. Gå fra Fløybanestasjonen og bortover Øvregaten, så går veien bratt opp til høyre etter ca. 100 meter :)

   Slett
  2. OK,oppi der i stan ja, skal nok finne ut av det! Du er så flink til å få med deg slike ting og ta bilder av det :-)

   Slett
 2. Jøss så flotte bilder..Bergeneserne kan det med streeatart, gitt. LIkte også godt det med kattten::)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er noen fantastisk flinke utøvere av kunsten her i byen, vi er heldige :)

   Slett
 3. Fantastisk flotte bilder. De tre karene i vogna fikk meg til å tenke på de tre kineserne på høibroplass. Kanskje de er på vei dit? :)

  SvarSlett