søndag 25. mai 2014

7-fjellsturen 2014 - spreke gutter på tur

Frode, Sondre og Frank rett etter klippestasjonen på Fløyen
7-fjellsturen har vært en årlig tradisjon i Bergen siden 1948. I vår familie har vi deltatt en del ganger, og i år fikk Sondre sin sølvplakett som heder for at han har gått 7 ganger. Gratulerer Sondre!!
Da han var 10 år bestemte han seg for at han ville gå alle 7 fjellene, og da ble ho mor ettertrykkelig parkert hjemme. Nå er 7-fjellsturen blitt en årlig far og sønn greie, mens jeg kjører dem til starten kl. 06:00, møter dem et sted på veien så de får lempet av seg litt utstyr og henter dem i målområdet 7 timer senere. I år var de heldige å fikk selskap av Frank, som holdt samme tempo som dem, til rett før mål, da han dro på litt.
I dag var forholdene optimale, for en gangs skyld var morgentåken velkommen, så det var kun de tre siste fjellene at den "plagsomme" solen strålte.

Litt moro med kamera når de andre har sust videre - Fløyen stasjon
Fine, fine byen vår :)
Kjekt med kjente fjes i målområdet: Morten, Frank, Laila, Gro og Trude
Frode og Sondre får sin vel fortjente diplom
Nydusjet i nye t-skjorter - godt at det er over for denne gang   Årets tid: 7:03

3 kommentarer:

 1. Åh, så flotte bilder! Jeg drømmer meg helt bort :) Har nemlig tilbrakt de siste dagene inne på grunn av intens pollenallergi, men i morgen skal jeg ut i verden igjen ;) Søndagsklem til deg fra meg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Stakkars deg, jeg tror jeg hadde blitt gal hvis jeg hadde måttet være inne en hel dag :)

   Slett
 2. Hørtes ut som en fin tur!
  SV: Nei hun har nok hatt det tøft i årene etter at hun kom fri, og gjorde mye galt noe som gjorde at folk ikke helt stolte på hva hun sa. Men håper hun har fått seg et godt liv nå som mange år har gått!

  SvarSlett