tirsdag 13. mai 2014

Boken på vent denne tirsdagen

Beathe inviterer som alltid på tirsdager, den som vil til å prate litt om en bok en ennå ikke har lest, men har på vent enten i hyllen eller andre steder. Vil du være med må du ta en titt i Beathes bokhylle. For oss som aldri blir mett av å prate om bøker er Bokbloggertreffet et ideelt sted å treffes. Jeg hoppet i det og har nå meldt meg på årets treff som finner sted i Oslo 13 september. Det skal bli utrolig spennende å møte alle de flotte jentene (kommer det noen gutter?) som jeg besøker bloggen til.

Som du kan se av haugen min har jeg litt på vent.
Det er bare de to øverste bøkene jeg har bedt om, så de kommer til å bli lest først. I tillegg er "Du elsket alltid havet" av Lucy Clarke på vei til min postkasse. Denne har blitt anbefalt av Beathe og Groskro og jeg ser frem til å lese den selv.
Er det noen som vil være med å stemme på hvilken bok jeg skal lese først?

Forlaget skriver dette om boken:
Det er to grunner til at folk reiser. Enten leter de etter noe, eller så rømmer de fra noe. Mia gjør begge deler. Så blir hun funnet død.
Hva gjør du om din eneste søster, hun du trodde du kjente alle hemmelighetene til, begår selvmord? Katie blir knust da lillesøsteren Mia blir funnet omkommet på Bali. Hun hoppet utfor en klippe, sier politiet. Men Katie nekter å tro det og starter sin egen etterforskning. Alt hun har igjen etter søsteren, er dagboken fra jorda-rundt-reisen hun var på de siste månedene hun levde. Side for side, land for land, nøster Katie opp i søsterens liv. Det hun oppdager, endrer alt.


Håper alle bokormer der ute får en fin tirsdag :)


10 kommentarer:

 1. Så kjekt at du fikk meldt deg på, jeg følger etter om jeg fremdeles har en eller annen form for inntekt på det tidspunktet( og om jeg klarer å grine meg til å melde meg på etter tidsfristen) Mange fine bøker du har på vent i dag, Tine:-) Jeg har bare lest "Den tapte historien" og "Nedlagte brudepiker" av disse utenom "Du elsket alltid havet", siden det er deg hadde jeg gått for "den tapte historien".

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er sikker på at du får være med selv om du melder deg seint på, og en seng må det no alltid bli en råd med. Hadde vært kjekt å reise med deg :) Takk for tips om videre lesning :) Nå er det full fart på jobb, så skal jeg kose meg med bøker på vent når jeg kommer hjem. Ha en super tirsdag Beathe!

   Slett
 2. Her ser det ut til at du har mye bra lesing i vente. Jeg har kun lest nedlagte brudepiker av disse. Det begynner å nærme seg krise i min bokhylle. Snart ingen flere bøker på vent :( Ha en fin tirsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Sånne kriser kan heldigvis avverges ved å bestille masse bøker på biblioteket, da kommer de tikkende inn jevnt og trutt.

   Slett
 3. Så bra du har meldt deg på! Gleder meg til å treffe deg!
  Når jeg ser på stabelen din ser jeg 6 bøker jeg også har på vent, og en jeg leser i nå (Broken Wheel). Det er flere av dem jeg ser frem til, men kanskje mest Skyggepinneren siden den er "av min type sjanger". Men også Nedlagte brudepiker høres fin ut. Ønsker deg en fin dag, Tine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Mitt første møte med en bokblogger-venn var særdeles bra, så nå ser jeg frem til å møte deg og de andre jeg "ser" i dette forumet. Spennende med Oslotur. Kjekt at vi har mange av de samme bøkene på vent, sikkert ikke tilfeldig :)

   Slett
 4. En fin venteliste dette! Jeg har lest Nedlagte brudepiler, Loteria, Leserne i Broken Wheel, og Mandeltreet ligger og venter. Hadde bært morto med et bokbloggertreff, men får det ikke til å passe. Kos dere de som drar!

  SvarSlett
 5. Har LOteria og Mer enn du ser på vent selv, men har lest Nedlagte brudepiker. Kos deg med bøkene- disse går vel unna i en feil hos deg. Gleder meg til å treffe deg i Oslo på treffet.:)

  SvarSlett
 6. Spennande bunke - sikkert mykje å glede seg til. God fornøyelse :-)

  SvarSlett
 7. Haha du er ikke den eneste som har en haug med bøker som bare venter på å bli lest:)

  SvarSlett