lørdag 17. juli 2010

Badeland og familiepark


Hytten vår lå inni landet, og når det er varmt blir dette fort et problem. Etter å ha kjørt langt i går ville vi ikke kjøre mye bil, men bade ville vi. Vi pakket snippesken og kjørte til nermeste badeland. Her koste vi oss i 4 timer, før soleksem skremte oss tilbake til aircondition i bilen. Parken het Splasj, og var enorm. Med tilhørende lekeplass med leker for oss i voksenstørrelse. Her var padlebåter, og selvfølgelig kafeer og sånt.

Torsdag var det Efterling sin tur å få besøk av oss. Denne familieparken ble oss anbefalt av en kollega av Frode som har en mann fra Nederland. Vi ble skremt av parkeringsplassen og køen utenfor, men da vi var vel kommet innenfor forsvant liksom alle folkene. Parken var enorm, med masse gøy å gjøre for store og små. Der var ikke mindre enn 5 berg-og-dal-baner, og masse annet gøy å bedrive tiden med. Og tiden gikk fort, for selv om vi kom 20 minutter etter de åpnet, og følte vi gikk systematisk gjennom parken (uten å forhaste oss) så stengte de før vi hadde kommet gjennom hele. Ny rekord ble det i alle fall for oss med 8 timer i park uten å bli lei. Parken var nydelig fin og rein og ikke påtrengende komersiell i det hele tatt.


Fredag tok vi turen til Breda igjen. Denne gang til åpne butikker og uten regnskyll. Vi tøflet rundt en stund og satte oss på en fortauskafe og spiste lunch. Breda er en kjempekoselig småby med masse fine butikker og restauranter og gå å titte på.

Lørdag var det slutt på vår uke i iglo, og vi pakket i bilen og satte nesen nordover igjen. Første natten hadde vi ikke bestilt overnatting, og vi hadde tenkt å kjøre 4-5 timer for så å finne noe i Tyskland. Planene ble endret, Sondre satt som en sol baki, og de 4 timene ble til 9 før vi ankret opp i Tønder helt syd i Danmark. Denne byen hadde vi fått anbefalt av mamma og pappa, og de hadde helt rett, det er en veldig koselig by. Litt synd at vi ankom på kveldingen og at alt er stengt om søndagen, så vi får ikke sett byen med liv og røre. Vi tok oss en tur rundt å så på alle de fine bygningen, før vi fant oss en koselig restaurant og stappet oss med god mat & drikke.

1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett