fredag 11. juni 2010

Gode dager i barnehagen

Tidene forandrer seg. Fra å ha rolige dager med tid til forefallende arbeid, og retur til heimen i god tid til å lage middag, går det nå litt fortere i svingene. Nå er det full fart fra morgen til kveld, ettermiddagen går med til å planlegge og handle middag til neste dag, og når det er gjort blir det en rask fjelltur eller en lat kveld i godstolen med en bok.
Jeg må skrive om cv`en min. Nå kan jeg skryte av at jeg er en racer å skifte bleier, tørker bæsj og snått uten å rynke på nesen, og knipser ungene i søvn så lett som bare det.
Nå har jeg vært to dager i Trude sin barnehage, og der skal jeg være neste uke også. I dag har jeg laget pølsegrateng til 35 stykker, uten oppskrift! Jeg klarte å målbinde 6 stk. 3-4 åringer med en bok i over 20 minutter! Min utfordring hver gang jeg skifter avdeling, er om jeg klarer å huske alle 20 navnene om morningen dag 2, og det gikk fint i dag også. Jeg skulle jo skjønt for lenge siden at det er kjempegøy å jobbe i barnehage:)

1 kommentar:

  1. Hei Tine.
    Første blogg på en uke...... er glad for at du har funnet en jobb som er utfordrene og variert, noe som jeg mener passer deg utmerket. Glad i deg.
    Pappa

    SvarSlett