mandag 28. desember 2009

Himmel og hav kor det snør i Bergen!

På vei til jobb om morningen
Dette er vi ikke vant med. Jeg og Susanne var ute å måket frem bilen, døren til vedboden og bakken opp, men nå laver det ned igjen. Kan bare glemme å få opp bilen på en stund. Frode og Sondre sitter på Snåsa og lengter.... etter snø altså.
Fjusket litt med det bildet, skal prøve å ta noen på vei til jobb i morgen, så skal dere få se.
Mine hjemme "alene" kvelder går med til å planlegge Londontur, lese og bestille bøker om Giuseppe Verdi, fyre opp de røde lysene og holde fyr i peisen.
Mandagsveiingen viste at jeg har tatt av 1 kilo i juleuken, så jeg er fornøyd, selv om jeg falt ut av ketosen, og strever no med å komme meg inn igjen. Jeg har begynt å merke det på klærene, og på bevegeligheten. Tisser på ketosesticks hver kveld nå, for å se om det tar 14 dager igjen, bare etter en liten "glipp".
Londontur ja, jeg får 3 kvelder og like mange muligheter til å gå å se noe spennende. Jeg har sett "Phantom of the Opera" flere ganger og elsker musikken til Webber. Nå har han kommet med en oppfølger, som finner sted i USA 10 år etter. "Love Never Dies" heter denne, som hadde premiære for 2 måneder siden. Den har jeg sikret meg en kjempeplass til!
Jeg har notert meg to Guidede turer som jeg har lyst å være med på, og funnet ut om både opera og konsert i Royal Festival Hall. Her blir det program fra morgen til kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar