mandag 2. november 2009

Naturlig forebygging av influensa

Jeg formidler dette videre i håp om at flere skal forstå at det finnes effektive måter å redusere sjansen for å få influensa, uten å komme nær en vaksine. Dr. Mercola har kommet med mye nyttig informasjon, og i dag gjør de oss oppmerksom på noe som jeg har etterlyst.
Hvis vi ser bort fra de dødsfallene fra H1N1 hvor pasienten har hatt andre ting å stri med, så er det alltid noen få som har fått influensa og dødd av det, uten tilsynelatende annen grunn enn viruset. I USA har de nå funnet ut at disse tilsynelatende friske har alle hatt en bakterie infeksjon.
H1N1 er en mildere enn normalt influensa, og det er tilstanden til ditt immunsystem – ikke viruset selv, som avgjør om du vil bli syk eller ikke, uavhengig om du kommer i kontakt med viruset eller ikke.
Følger du disse enkle rådene gjør du en god jobb for å styrke ditt immunforsvar:

Styrk dine Vitamin D nivåer. Veldig viktig å ha fult lager, for å stå i mot all sykdom, ikke bare influensa. Det er godt dokumentert at vitamin D øker produksjonen av over 200 stoffer som sloss mot infeksjoner.
Unngå sukker. Sukker har en enormt negativ virkning på immunforsvaret hver eneste gang det inntas.
Få nok hvile. Det er vanskeligere for deg å få dine daglige gjøremål gjort hvis du er trøtt, på samme måte reagerer kroppen, når du er trøtt får den problemer med å sloss mot influensa.
Stress. Ikke la stress styre livet ditt. Kroppen din vil ikke være i stand til å bekjempe sykdom hvis du til stadighet er veldig stresset. Sett av tid til ro, (uten tv) pust dypt ned i magen, og føl hvor godt det gjør.
Mosjon. Når du trener øker du blod sirkulasjonen. Da er også komponenter i ditt immunsystem bedre sirkulert, noe som betyr at sjansen for å finne en sykdom før den sprer seg øker.
Omega 3. Ta en god kilde til den essensielle fettsyren Omega 3 som Krillolje hver dag.
Vask hendene. Vasker du hendene vil du minke muligheten for å spre virus fra hendene til nesen og munnen eller andre mennesker. Men, ikke bruk antibakteriell såpe, for det er helt unødvendig, og de gjør mer ugang enn nytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar