fredag 13. juli 2012

Intensiv shopping i Fox Town

En halv times kjøring fra hvor vi bor i Menaggio ligger Fox Town. Dette er et svært outlett med de fleste motemerker. De vi leier hos fortalte at moteløvene i Milano ikke handler hos Gucchi og Chanell i Milano, men kjører over grensen til Sveits og gjør innkjøpene sine i Fox Town. Det var virkelig billig her, så det er ikke fritt for at det luktet svidd av et par kredittkort i dag. Turen videre gikk til Lugano, hvor vi spiste lunch, drakk kaffe og koste oss i solen. Sondre og Frode prøvde trøbåter, mens jeg gikk tur i parken og knipset med kameraet.

To gutter som ikke er slått ut av 2 timers intens shopping :)

Det var utrolig mye fint å se på i parken i Lugano

5 kommentarer:

 1. Hei.
  TE1293. Snasen vannbil, noe annet enn de vi har hjemme.
  Sjåførene ser godt ut, de også:-)
  Pappa

  SvarSlett
 2. Hei hei... Ser ut som dere storkoser dere:))) klem fra varme Tunisia

  SvarSlett
 3. Jippi ... Jeg klarte endelig å sende en kommentar.. Har prøvd mangen ganger... Kjempe fin blogg du har søss... Jeg er inne å leser av og til men er ikke noen data dame;))

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy!! Nå gliser jeg stort her. Sitter på piazzaen utenfor huset vårt og blogger litt, og italienerne ser dumt/nyskjerrig på meg. Kjempegøy å få kommentar fra deg! Håper dere koser dere i Tunisia. Klem fra storesøss

   Slett
 4. Jippi ... Endelig klarte jeg å sende en kommentar.. Har prøvd mangen ganger.. Du har en kjempe fin blogg, søss... Er inne av og til å leser, men er ikke noe aktiv data jente... Kos dere videre:)

  SvarSlett