lørdag 13. november 2010

En knuserolig helg i heimen

Sondre startet lørdagen med håndballkamper i Framohallen. De knuste motstanderene sine i begge kampene, og begge gutta kom fornøyd tilbake. Jeg startet lørdagen så godt som alene på treningsstudio, og var fornøyd med innsatsen der.
Siden fjellene har litt snø og is på seg, sier det seg selv at en lokal fjelltur er utelukket. Jeg kjenner at det er lenge siden vi har vært på fjellet, og savner det.
Etter å ha sett Manchester United på tv i formiddag tar vi turen til byn og spiser før vi går på kino i kveldingen og ser "Keeper`n til Liverpool". Sondre samtykket til filmvalget og tror nok det er en fotballfilm, men fra omtalen ser det mer ut som en kjærlighetsfilm.
Den handler om Jo på 13 år, skolesmart og overbevist om at livet er livsfarlig. Skal du overleve ungdomsskolen gjelder det å unngå dødsfeller som bøllete medelever, helsefarlig sport og søte jenter. Og heller satse på harmløse aktiviteter som ligninger og fotballkort. Alt går etter planen. Helt til det begynner ei ny jente i klassen.
Etterpå: Filmen var kjempegod, spesielt scenen med "Sami 1000" fikk meg til å le som jeg ikke har ledd på mange år. Sondre likte den også, siden han kan relatere til det å samle på fotballkort, men det var alikevel ting i filmen som gikk ham hus forbi.
Vi satt der stappmette, etter et herremåltid på den indiske restauranten i Kong Oscarsgate, Agra tror jeg den heter. Vi var heldig med valgene våre, og fikk utrolig deilig mat. Med både forrett og dessert ble det litt mer enn magene våre pleier å få.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar