søndag 21. november 2010

Harry Potter og buss til by`n

Denne søndagen startet tidlig, da Sondre hadde håndballamp kl. 0810 i Arna. Det var ikke bare vi som ikke var skikkelig våken, så det gikk som det måtte går.
Neste post på programmet var å være med Sondre på kino, for uansett hva storesøster har sagt, han måtte se den nye Harry Potter filmen. Det er 11 års grense, og kinoen fraråder barn under 11 å se den. Siden han har lyttet til alle bøkene, og nettop er ferdig med Dødstalismanene, så ga vi etter for presset. Jeg har ikke lest Harry Potter, og dette var min første film, men jeg syntes ikke det var så fryktelig grusomt som Susanne ville ha det til.
Etter å ha lagt ut bilde av Bergen sentrum med eksoslokk i går, og oppmuntret folk til å la bilen stå, så kunne vi ikke være verre i dag. Vi tok bussen til by`n, noe som gikk smertefritt, men returen var en helt annen historie. Jeg har aldri vært på en fullere buss, med en surere bussjåfør. Fra Torget kjørte den forbi alle stoppene, bortsett fra når den måtte stoppe å slippe av folk. Det er rart at Tide ikke har skjønt at kanskje de burde sette inn litt fler busser, nå når Bergen kveles av smogg, og enkelte av oss faktisk respekterer det og ønsker å ta bussen.

1 kommentar: