tirsdag 11. august 2009

Turuke dag 2 - byfjell

Turen startet i Fjellveien og vi tok strake vei til Sandvikspilen og fant første "klipp" for dagen. Vi tok det rolig opp, og var enig om at vi ikke skulle ta tiden. Deretter svingte vi sørover og fant veien til Brushytten for dagens andre klipp. Her spiste vi medbrakte hjertefiskekaker på thermos og Sondre hadde stor glede av å finne på navn til en gjeng med forvokste andunger som gikk og beitet mellom beina på oss.

Turen fortsatte opp til Rundemannen, og vi fant skiltet med koden helt oppe med masten. To stykker ropte hallo til oss, og de hang utenpå masten ca. 15 meter over hodet på oss.
Neste skilt med kode sto på Fløyvarden, og etter det bar det rett nedover. Vi var i byn 3,5 time etter vi startet. Skrittelleren sto på 20000 da vi var nede, så det ble litt av en tur, selv om vi bare valset rundt på noen byfjell. Vel nede på Bryggen fikk Sondre busse hjem med Frode som jobbet litt overtid mens han ventet på oss, mens jeg ilte inn i Sandviken og besøkte Ellen og de søte små (svett & fæl)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar