lørdag 28. mars 2009

Bergen Filharmoniske Orkester


Fælt så høykulturelt det hørtes ut da! Men det er ikke det. Etter sist da vi hørte/så dem sammen med Chaplin film ga det mersmak. Denne gangen har de laget i stand en forestilling for barn som heter Romheksene. "De tre romheksene Hilda, Tilda og Vilda lander i Grieghallen. Polarstjernen – den som viser jordens beboere veien – er truet. De eneste som kan redde stjernen er et symfoniorkester og en sal full av barn. Heksene forvandler Grieghallen til et kampklart romskip!" Før vi gikk inn besøkte vi Morten (sjefen min) som sto utenfor Grieghallen med Hiab lastebilen, sammen med mange andre store gutter med store lastebiler. De kaller det vist messe, men det er vel mest sånn, "min er større enn din" greie tenker jeg.
Da jeg var med Marianne og jentene ut, hentet hun mat på et tai sted som heter Kroathai, (eller noe sånt) ved Grieghallen. Nr. 45 og 55 var veldig gode, så i dag tok vi lunchen der.
Siden deg ble arrangert Earth Hour over hele verden i dag, fylte vi opp stuen med stearinlys og slo av strømmen. Vi fikk en koselig kveld, med Sondre legolekende på gulvet mens vi andre ble ganske meditative.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar