mandag 14. mai 2012

Snart tid for Sondres "dannelsesreise" til London

Tidlig krøkes som god anglofil skal bli. Sondre har tidligere vært en tur til Manchester, men nå er det klart for hans første tur til London. Han har bestått prøven (makte å gå i mer enn 15 butikker på rappen) og har lest seg opp med Londonmysteriet.
Vi skal bo der vi alltid bor, midt i Covent Garden, på et nusselig lite hyperengelsk hotell som heter Seven Dials. Her har vi etterhvert prøvd de fleste rommene, inklusiv enkeltrommet på loftet, så nå skal det spennende å se hvordan tremanns rommet deres er.
Jeg har en lang liste med favoritt butikker, mens gutta boys har lange lister med ting de skal kjøpe. Jeg har lenge hatt lyst å se Løvenes Konge, men har spart den til Sondre skulle være med. Gode seter er sikret, og vi gleder oss.
En annen suksess fra tidligere turer er å kjøre racerbåt på Themsen. Dette gjorde Susanne og jeg på en av de 4 turene våre, og det gjentas gjerne. Noe Susanne aldri har villet være med på er London Dungeons. Sondre er tøff i trynet og påstår at han tør å være med inn å se mange av London`s makabre historiske øyeblikk, gjenfortalt med soundeffects.
Jeg for min del gleder meg til en gjenvisitt i et par (tre-fire) av Londons aller beste vegetarrestauranter. Det at den København`ske rawfood restauranten 42, har åpnet filial i London må selvfølgelig også utforskes. Gleder meg veldig til å handle på Planet Organic og Wholefoods igjen, må bare prøve å begrense meg litt. (Nettsidene deres gir dem lite kred... gå å besøk dem hvis du har sjansen)

2 kommentarer:

  1. Og glem nå ikke Orla Kiely borti gaten!

    SvarSlett
    Svar
    1. Det skal jeg ikke. Den ene skålen min fra dem er blitt slapp i gummiringen, har du det problemet med dine? Kanskje jeg tar med lokket og klager litt :)

      Slett