lørdag 6. desember 2008

Teaterlørdag - Okse og EselKvart over seks var 3 barn våken. Det ble litt Nintendo spilling før de voksne krånet til. Vi har litt av hvert på tapetet i dag, og teater med Lise og gjengen er høydepunktet. Her er hva teateret skriver om stykket:


"Det er julaften. Okse finner noe i matfatet sitt. Det ligger et lite barn i krybben hans. Hvem er det som har lagt det der? Okse liker det ikke. Han vil bli kvitt det. Esel som bor i samme stall som ham, forbarmer seg over den lille. For som han sier "det kan jo være det er Jesusbarnet, det er tid for det nå." Okse undrer seg: "Hva er det med disse menneskene? Politikk lager de og innkjøp gjør de - og barna lar de bare ligge der". Norbert Ebel har skrevet en annerledes julefortelling. Morsom og poetisk og med et varmt budskap om omsorg og kjærlighet. Det både er og ikke er historien fra juleevangeliet på samme tid. Hele tiden er fortellingen sett fra dyrenes side. Både store og små kommer nok til å komme i julestemning av denne vakre lille forestillingen."

Før vi kommer så langt skal vi være snille. Snille med de fattige, for vi skal gi en pakke til Julepakkeaksjonen. Det er klær etter Sondre, snop og kjeks og en leke (ny). Etterpå skal vi være snille med fuglene, for vi skal kjøpe fuglenek, og meiseballer og henge opp. Og så var vi så heldig at Sondre sin tegning som han sendte inn til BT i uken kom på trykk i dag, så dette er en gledens dag. Jeg strikket ferdig Evaluen i morres, men den ble litt stor og hard. Susanne forbarmet seg over den, så vi får no se om vi ser den igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar