onsdag 31. desember 2008

Takk for det gamle


Hvis jeg skal se tilbake på 2008 for å se om året har skilt seg ut fra andre år er det vanskelig å få øye på noe spesielt. Vi hadde to ferier, sommeren i Italia og høstferien på Teneriffe. Hjemme fikk hagen plen, og badet fikk en oppjustering. Etter at Chakrakurset ble avsluttet i mai har det ikke blitt mer yoga eller meditasjon på meg. Litt rart siden jeg har viet dette mye tid, og vært preget av det. Fra høsten av startet jeg mitt lille studie på Medisinfagskolen, og jeg er nå halveis i pensum for kostholdsveileder. Mot slutten av året ble jeg smittet av Lise sin strikkebassill og har tryllet fram litt julegaver. Lesebloggen min stoppet på 80 bøker, og det har gitt mang en koselig stund i sofaen. Min gode venn Mr. Skritteller har hjulpet meg til å komme meg ut også, med mellom 10 og 25000 skritt for dagen. 2009 blir innledet med en rolig start fra Snåsa hvor det er lett å finne roen, måtte det bare vare. Til neste år får vi oss en hel uke på Mjølfjellhytten før påske, og vi skal ha 3 ukers biltur t/r Snåsa i sommer. 3 uker fordi Frode skal sykle oppover og returen blir via Hunderfossen, Galhøpiggen og Skålatårnet. Ikke et år uten Londontur, og i vår blir det to. Først i mars med min jobb, og siden i juni med Susanne.
Nyttårsforsett?? Tur er gøy, så det blir mer av det. Jogging er ikke fult så gøy, men det skal bli mer av det og. Også er sykkelen kommet ned i kjelleren til Frode sin romaskin, men den skal brukes to ganger i uken.

1 kommentar:

  1. Godt nytt år, kjære kusine! Vi satser på første topptrimtur i morgen. Damsgårdsfjellet - om ikke været er for ille, da blir det Sandviksfjellet. Hils!

    SvarSlett