lørdag 1. april 2017

En aldri så liten (blogg) ferie

Hjelp jeg skal til New York!! Når livet byr på mye action på en gang, har jeg lært meg å ta en ting av gangen. Derfor fokuserer jeg bare på at jeg senere i dag er i The Big Apple. Ouæææ... (nei det er ikke en aprilspøk) Har reist masse men aldri vært utenfor Europa, så dette gru-gleder jeg meg til.
Heldigvis er jeg sammen med min kjære mann og fire gode venner som har gjort dette før.


Ferden videre går til Puerto Rico, hvor vi skal bo i tre dager før cruicebåten er klar til å ta oss med til havs i en uke. Vi skal besøke mange små øyer, og oppleve hvordan livet arter seg på cruice. (det er første gang vi har pakket dress og penkjole for å reise på ferie)

Etter å ha veid koffertene i går kveld, (skal si det pentøyet veier mye...) tok jeg den modige beslutningen å la pc`en være igjen hjemme. Siden jeg er lite glad i å bruke mobilen til annen enn meldinger, betyr dette ingen blogging og ingen bilderedigering, så alt dette må vente til jeg kommer hjem. Jeg bruker mye tid på nett, så dette har jeg sikkert godt av, men litt nervepirrende er det.

Mitt lesemål er å lese minst mulig, for å ta inn mest mulig inntrykk fra turen og være masse sammen med reisefølget mitt, men noen bøker har jeg med meg. Svikne dagar skal få surre i ørene mine på flyturen i dag, mens Lars Mæhles nye voksenkrim Den stille flokken ligger i håndbagasjen. Sondre Midthuns nyeste er også med, i tillegg til Haugnes, Waxman og Holberg.

Med det ønsker jeg alle som er innom her en riktig god påske!!!


11 kommentarer:

 1. God tur og god påske til deg også. Virker som en utrolig fin tur du har foran deg. Og; det er godt å legge fra seg Pc. Bruker ikke å ha med meg pc på reiser. Mobil og nettbrett som jeg kun bruker til å lese nyheter på er nok.

  SvarSlett
 2. Det er godt og sundt å vera avlogga ein periode. Riktig god tur, Tine!

  SvarSlett
 3. Riktig god ferie Tine, det høres helt fantastisk ut :)

  SvarSlett
 4. Riktig god tur til deg og dine reisefeller! Eg har aldri med meg PC på tur - mobil og nettbrett holder lenge for min del :-) Gler meg til referat når du kjem heim.

  SvarSlett
 5. God tur Tine! Håper at du ikke får helt panikk ved ikke å ha med PC. Jeg pleier og droppe den jeg også, det er da det blir skikkelig ferie. Men notisbok har jeg med.
  God påske også gleder jeg meg til referat når du kommer hjem.

  SvarSlett
 6. Hurra for epletur! Flott, om enn en noe overveldende by :-) Cruise har jeg aldri vært på. Ferjeavhengig som jeg er for å finne storbyen Stavanger, så holder jeg god avstand til båtferie, men forstår likevel gleden! Blås i PC, bare du har med deg lydbøker. You will survive! Og vi venter gjerne en stund vi, på reisebrev! :-)

  SvarSlett
 7. New York og cruise! WOW! Gleder meg til å lese om turen din når du er hjemme igjen

  SvarSlett
 8. Jøje meg- så spennende! Ønsker deg en uforglemmelig tur med gode opplevelser i bøtter og spann ;o)

  SvarSlett
 9. God tur Tine. Dette høres kjempekult ut. Og det å være rimelig avlogget høres bra ut..:) det gjør sikkert godt, tenker jeg..

  SvarSlett
 10. Takk for mange herlige lykkeønskninger. Er lite vant med å bruke nettet på mobilen, så jeg glemmer at det finnes, er inne først må etter 3 dager. Har det fantastisk noterer på blokken reisebrev kommer ��

  SvarSlett
 11. God tur Tine! Håper du nyter dagene og ER i øyeblikket.

  SvarSlett