søndag 25. oktober 2009

3 turer på en eneste søndag

I dag hadde Sondre seg en innspurt for å få sølvmerke (15 topper). Klokken 8:30 la vi i vei til Storsåta. Den som hadde husket å skru klokken... hadde jeg vist at klokken bare var 7:30 så hadde jeg krøpet opp i sengen igjen.
Det var naturlig nok ikke mye folk opp til denne populære toppen, men vi møtte faktisk tre enslige da vi var på vei ned igjen.
Etter en skive til lunch og dagens første kopp te, satt vi oss i bilen og kjørte opp i Øyorden. Herfra går en av stiene til Eidsvågsfjellet. Ingen lang tur dette, så Sondre følte den var "lettkjøpt". Utsikten inn til by`n var kjempeflott fra denne toppen.

Turen videre gikk til Ulriken. Vi bestemte oss for å ta banen i dag, og da vi sto og skulle kjøpe billett oppdaget vi at lommeboken lå igjen hjemme. En rask tur/retur gjennom Fløyfjellstunnellen og vi var på plass igjen. Denne gangen hadde vi gjort hjemmeleksen vår, og vi fant Trimtoppkoden på Ulrikens høyeste punkt (1,5 km. bak masten).

Det blåste friskt her oppe, og siden vi hadde god tid (bedre enn vi ante for vi hadde ennå ikke oppdaget at vi skulle skru klokken) før vi skulle hente Frode på Flesland unnet vi oss en lapp og en kopp te.
Så kjørte vi til Flesland, og oppdaget etter en sund at den halve timen vi trodde vi måtte vente hadde vokst til enogenhalv...
Etter å ha ventet litt ble vi utålmodige, og bestemte oss for å kjøre på sightseeing. Det endte med at vi kjørte oss litt vill, så Frode sto å ventet når vi kom til Flesland igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar