onsdag 1. april 2009

Krim før påske på "Femte i Andre" kl. 20:00

Litt kultur må jeg få med meg før vi trekker oss tilbake til hytten på Mjølfjell for en hel uke. I dag arrangerer Norli treff med to forfattere; Chris Tvedt og Pål Gerhard Olsen. Jeg har ikke lest dem før, så dette er en fin sjanse til å bli kjent med dem.
Chris Tvedt gir i år ut Rottejegeren som er den 4 boken om advokathelten Mikael Brenne. Chris har selv praktisert som advokat siden 1988 men er nå forfatter på heltid.
De tre andre titlene er
2005 Rimelig tvil
2007 Fare for gjentagelse
2008 Skjellig grunn til misstanke
Biblioteket hadde "Rimelig tvil" inne, så jeg ilte bort og lånte den, og satt meg på venteliste på de to andre.
Pål Gerhard Olsen er i likhet med Chris Tvedt også Bergenser men lever i landflyktighet i Asker. Han har gitt ut mange bøker over lang tid, så jeg gidder ikke ramse opp alle her. Boken han snakket om er den siste,”Bakmennene”den åttende romanen om privatetterforsker Aron Ask. Det var Gunnar Staalesen som snakket med de to forfatterene, og de fikk sammen til en fin kveld, med mye diskusjon om krim generellt og om forfatternes bøker.
Jeg var heldig å fikk selskap av Marianne og jeg koste meg skikkelig. Nå ligger "Fare for gjentakelse" foran meg, mens bok nr. 3 er klar for henting på biblioteket. Bok nr. 4 kjøpte jeg og fikk signert av Chris Tvedt i går.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar