søndag 13. september 2009

Første tur til hytten på Kvamskogen


Været var ikke det beste fredag da vi reiste opp, men vi skulle vaske oss inn i hytten så det var ikke så viktig. Rart å komme inn i en hytte som skal være "vår" i et år, og se alt det nestenpersonlige pø`et som sto igjen. Vi fylte opp nips i esker og tørket støv, vasket kopper, fat og bestikk og skrubbet stekepanner. Utenfor hugget Frode ned urskogen, mens jeg skrubbet et grønngrått bord nesten hvitt igjen. Sondre øste båten så det ble en tur utpå.
Ganske fornøyd med resultatet, la vi i vei på vår første lille tur som gikk rundt Longvotni. Vi var ikledd oljehyre på grunn av det våte terrenget, men det regnet ikke. Kjekt å se andre siden av vannet som vi har utsikt utover. Turen rundt i somletempo tok 1,5 time. Frode så en hare, og Tine så en stor hegre.
Lørdagskvelden spilte vi Geni og drakk rødvin.
Hytten har et soverom med 4 senger, kjøkkenkrok, stue, toalett og gang. Den har litt lav takhøyde for Frode, som kommer til å få kul i pannen en helg om ikke lenge.
Jeg tror vi kommer til å få mange fine helger her oppe, og vi har allerede merket av flere topper vi bare "må" opp på, både med og uten ski på beina.
Utsikt fra hytten, med Sondre og Frode i båten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar