tirsdag 9. juni 2009

Vidunderlige L O N D O N


Musical er gøy!

Veggis på fiffe Primrose Hill

Susanne i vår første Starbucks
Installasjon fra Saachi
Denne turen var verdt å minnes. Ca. halveis i en milelang kø til kontrollen på Flesland sjarmerte vi oss til en privat sjekk, og plutselig var vi i TaxFree`en. Ja, det går an... Flyet var i rute og på Gatwick gikk vi rett på første non stopp tog til London, tok taxi til hotellet med bagasjen, før vi tuslet til andre enden av Monmouth street og spiste verdens beste pizza på Pomodoro Rosso.
Lørdag våknet vi til regn, kjøpte paraplyer og satte nesen mot Camden. Regnet ga seg og vi fikk god hjelp av en lokal skrulle til å finne vegetarrestauranten Manna, som vi hadde sett oss ut på forhånd. Så tubet/gikk vi til Planet Organic så jeg fikk handlet litt helsekost, før vi stupte inn på rommet med dagens fangst. Kvelden startet tidlig med middag på en tapasrestaurant utenfor teateret hvor Billy Elliot gikk. Flott musical, litt lite musikk og sang, men morsom og underholdende.
Søndag startet med å gå til Saatchis og se på utstillingen der. Kl. 12 åpnet butikkene og vi var igang igjen, litt Oxford str. og Covent Garden. Middag på Vita Organic, Susanne ikke like begeistret som meg. Desserten likte hun bedre, på en tidligere oppsporet iscafè. Nei, vi klarte ikke spise opp denne gangen heller...
Mandag sov vi lenge og sjekket ut. Koffertene ble stående på hotellet mens vi spaserte ned til Themsen og bortover forbi London Eye. Vi tubet opp og tok resten av Oxford Str. (orker ikke ta hele på en dag....) Dagens høydepunkt, lunch på "Food for thought". Susanne mente quichen hun spiste var bedre enn min, og jeg var veldig fornøyd med min Libanesiske linsestuing med spinat. Vi ble tipset av hotellet, om buss 24 som gikk fra nesten utenfor hotellet og til Victoria, og den fant vi. Litt tidlig ute var vi når skulle sjekke inn, så vi fikk tid til en koselig middag på flyplassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar