1 dl cashewnøtter bløtlagt et par timer og tørket
på kjøkkenbenken
60 g kakaofett, smeltes
2 ss kokosolje
2 ss agavesirup
1,5 ss palmesukker
1 ss carobpulver
1 ss rått kakaopulver
1 ts lecithin 1 ts vaniljepulver
En håndfull mulberry, hakket
60 g kakaofett, smeltes
2 ss kokosolje
2 ss agavesirup
1,5 ss palmesukker
1 ss carobpulver
1 ss rått kakaopulver
1 ts lecithin 1 ts vaniljepulver
En håndfull mulberry, hakket
1/2 ts himalayasalt
Kjør først nøttene i food prosessoren. Ha i
resten (utenom mulberry) og kjør til det er en jevn masse. Ha så i Mulberry og
snurr et par ganger.
Du kan bruke annen smakstilsetning, som nøtter eller chilli i stedet for Mulberry.
Ha massen i små sjokoladeformer, jeg fikk 25 deilige små biter. Sett den i kjøleskapet i en time.
Du kan bruke annen smakstilsetning, som nøtter eller chilli i stedet for Mulberry.
Ha massen i små sjokoladeformer, jeg fikk 25 deilige små biter. Sett den i kjøleskapet i en time.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar