Fjellturer og ferieturer

søndag 8. desember 2013

Varm sjokolade med en vri

Trenger du å muntre deg eller andre opp i denne våte førjulstiden? Da kan jeg anbefale deg å teste ut varm sjokolade, med opp til flere vrier. Mengden av "smakstilsetning" velger du selv etter smak og behag prinsippet.


Lag varm sjokolade på normalt vis av 1 plate kokesjokolade og 7-8 dl melk.
Ha så i følgende i hver kopp:

  • 1 shott espresso eller annen sterk kaffe
  • 1 stor ts honning
  • 1 godt dryss chilipulver
  • 1 dæsj konjakk 
  • 1 overfylt spiseskje med pisket krem

Dette er balsam for sjelen, når det blir nytt foran peisen med en god bok i fanget.
Eller med musikk på øret, eller i selskap med mennesker som gjør deg godt.

Nyt 2. søndag i advent!!

5 kommentarer:

  1. varm sjokolade er et "must" når det er søndag i advent,har derimot ikke prøvd noen av disse alternativene før. Takk for tips!

    SvarSlett
  2. Du har det ikke så verst, må jeg si. Den koppen ser fristende ut. Helt cafe-stil over den!
    Har bok og kaffe, men mangler peis... God søndag:)

    SvarSlett
  3. OI - det fristet! Tror jeg skal lage en slik en til meg og kaillen i ettermiddag.

    SvarSlett
  4. Mmmm, takk for deling!! Deilig!

    SvarSlett
  5. Hørtes deilig ut! Må bare vente til omgangssyken er helt ute av kroppen først så skal jeg teste dette! Mangler peis da, men det får gå :)

    SvarSlett